WIE IS NU EIGENLIJK
VILJA MOL

Vilja Mol Portret Vilja Mol Academy

"als je doet wat je leuk vindt 

hoef je nooit te werken".

Ik ben Vilja Mol Inspiratiecoach, Online Business Manager en Business Strateeg. 

Geboren en getogen in de Zaanstreek. Als Inspiratiecoach help ik mensen met vraagstukken over werk en privé. Met mijn bedrijf als Online Business Manager ondersteun ik ondernemers die willen groeien, maar de focus op hun business zijn kwijtgeraakt. Ik bied handvatten om een stevig fundament te creëren, structuur te krijgen en een geweldige bedrijfsgroei te realiseren. Als Business Strateeg help ik bedrijven om hun doelen te bereiken en naar een next level te brengen. 


Persoon

Als persoon ben ik enthousiast, sprankelend en open. Ik ben zeer gedreven, out of de box denkend en ik werk vanuit een grote betrokkenheid en met persoonlijke aandacht voor de ander. Waar een ander afhaakt ga ik door om met resultaat het doel te behalen.


Ik hou van puur koken, lekker weg met de camper en doen waar ik goed in ben. Verbinden, inspireren, ondersteunen en ontzorgen zit in mijn bloed, dit heb ik met mijn geboorte meegekregen en zit gestanst in mijn blauwdruk. Dit is mijn kracht en hier ben ik retegoed in.


Ervaringen

Mijn persoonlijke ervaringen hebben mij geholpen om anderen te begeleiden bij het vinden van meer veerkracht en zelfvertrouwen.  Deze uitdagingen hebben mij geleerd om mijn eigen intuïtie vaker en beter te gebruiken, wat mij als mens gelukkiger, leuker, spontaner en evenwichtiger heeft gemaakt.


Ik ben begonnen met verschillende coaching opleidingen voor bedrijven en particulieren, die ik heb gebundeld en gecombineerd met mijn eigen levenservaringen en de opleidingen die ik voor de financiële sector heb gedaan.


Inspiratiecoach, Online Business Manager en Business Strateeg

Als Inspiratiecoach werk ik vanuit grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de ander. Ik gebruik op natuurlijke en onopvallende wijze verschillende effectieve technieken in mijn gesprekken en aanpak om meer grip te krijgen op een situatie. Ik geloof in een positieve benadering en het omgaan met een situatie tijdens mijn begeleidingstrajecten.


Bij mijn begeleidingstrajecten gaat het om het verwerken van een situatie en het tegelijkertijd op een positieve manier beginnen en opstarten van je nieuwe leven of je business. Ik geloof dat een mens goed is zoals hij is. Maar na een vervelende situatie zoals een scheiding, ernstige ziekte of een andere situatie in werk of privé verandert je vertrouwde leven. Dan is het fijn als je handvatten aangereikt krijgt om de juiste, veelal nieuwe stappen en (beroeps)keuzes te maken naar een mooier leven.


Positieve benadering, humor en relativering zijn onmisbare ingrediënten van mijn aanpak en werkwijze. Ik ben een intuïtief ingestelde Inspiratiecoach, Online Business Manager en Business Strateeg die niet alleen vanuit een vooraf samengesteld plan te werk gaat. Juist door zaken aan het "toeval" over te laten en te bespreken kan het meest effectief zijn. Men smeedt dan het ijzer als het heet is.


Kortom, met mijn ervaring en kennis als Inspiratiecoach, Online Business Manager en Business Strateeg help ik mensen en bedrijven om hun doelen te bereiken en succesvol te zijn. 


Geef elke dag de kans de mooiste dag de mooiste dag van je leven te worden. 
Niet blij met je business zoals het nu gaat?
kom in beweging!

Doen waar je goed in bent is dan ook mijn motto, want als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken en mijn werk is ontzettend leuk.

Doordat ik kan doen waar ik goed in ben, hier veel energie van krijg kan ik ondernemers weer in beweging laten komen om positief en ontspannen te gaan ondernemen. De stress levels kunnen omlaag en er is weer focus voor de business!

Liefs,

Vilja