fbpx

Vilja Online Business Manager & Strateeg

“Geef elke dag de kans
de mooiste dag van
je leven te worden”

Ik ben Vilja Mol en heb mijn coachingpraktijk in Stompetoren.

Een paar jaar geleden heb ik mijn eigen loopbaan en leven een andere wending gegeven nadat mijn man de diagnose melanoomkanker te horen heeft gekregen. Deze weg en wending in mijn leven, die zeker niet altijd makkelijk was en nog steeds is, heeft mij uiteindelijk vele uitdagingen gebracht in positieve zin. Het heeft mij geleerd mijn eigen “antenne” of intuïtie vaker en beter te gebruiken en dat heeft mij een gelukkiger, leuker, spontaner en evenwichtiger mens gemaakt.

Coachin, Counseling, Inspiratiecoach & Remisiecoah

Destijds ben ik gestart met een coaching opleiding Werkplezier en Inzetbaarheid en daarna de opleiding tot Counselor en Remissiecoach gevolgd. Dit heb ik de afgelopen jaren gecombineerd met mijn eigen levenservaringen. Ik heb mijn levens –en werkervaring gebundeld en hou mij nu nu bezig met het inspireren en begeleiden van mensen bij vraagstukken over:

Hoe jij je mooiste leven durft te leven na een verandering

Een verandering kan zijn:

  • Scheiding
  • Ernstige ziekte
  • Werk
  • Als je niet meer happy bent in je huidige situatie

Als professional ben ik zeer gedreven en werk ik vanuit een grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de ander. Ik gebruik op natuurlijke, onopvallende wijze verschillende effectieve technieken in mijn gesprekken en mijn aanpak om uiteindelijk meer grip te krijgen op een situatie.  Ik geloof in positief omgaan met een situatie in mijn begeleidingstrajecten.

Verwerken/schoon schip maken en tegelijkertijd op een positieve manier beginnen en opstarten van je nieuwe leven. Een mens is goed zoals hij is, alleen na een vervelende situatie zoals een scheiding, ernstige ziekte of een andere situatie veranderd je vertrouwde leven en dan is het fijn als je handvatten aangereikt krijgt om de juiste, veelal nieuwe stappen en (beroeps) keuzes te maken naar een mooier leven.

Positiviteit

Positieve benadering, humor en relativering zijn onmisbare ingrediënten van mijn aanpak en werkwijze. Ik ben een intuïtief ingestelde coach, die niet alleen vanuit een vooraf samengesteld plan te werk gaat. Juist door zaken “aan het toeval” over te laten en te bespreken kan coaching of counseling als Inspiratiecoach of coach bij kanker het meest effectief zijn. Men smeedt dan het ijzer als het heet is.

Liefs,
Vilja