fbpx

Het Happiness Project principe

Wat kan ik voor jou betekenen met het Hapiness principe?

Ik wil je bedanken dat je de moeite hebt genomen om naar mijn site te gaan. Wat heeft jou getriggerd om dat te doen?

Wat is jouw persoonlijke reis?

Wil jij ook een gelukkig leven met minder stress zodat je blij en vol energie door het leven kan gaan?

Gelukkig worden en zijn dat begint bij jezelf. Als jij gelukkig bent dan pas kan je een ander gelukkig maken. Heb je liefde voor jezelf dan heb je liefde voor een ander.

Jij bent de keuzes die je maakt en daardoor kun je nu ook andere keuzes gaan maken en je leven gaan leven zoals jij dat wilt inwelke sitautie dan ook!!

Soms maakje keuzes in je leven waar je later niet zo happy mee bent. Bijvoorbeeld in je werk of in privé. Naarmate je ouder wordt ga je vaak anders over je leven nadenken en past die jas, die je ooit hebt aangetrokken je niet meer zo lekker.

Er kunnen ook keuzes voor je gemaakt zijn waar je heel verdrietig van wordt of waar je nog verdrietig van bent. Hierbij kun je denken aan een:

  • Scheiding
  • Slecht nieuwsgesprek op je werk
  • Niet meer happy zijn in je huidige situatie in werk en privé
  • Ernstige ziekte

Je emoties liggen overhoop en het liefst wil je met je hoofd onder de dekens gaan liggen maar het is beter om met jezelf aan de slag te gaan, verwerken en schoonschip maken om weer een gelukkig, blij gezond en een geslaagd leven te krijgen zoals jij dat zou willen.

Maar hoe doe je dat als je emoties met je aan de haal gaan?

Emoties

Het is fijn als je een luisterend oor hebt van iemand die jou niet kent en jou met een open mind kan aanhoren. Geen oordeel heeft over jou, je een duwtje in de rug kan geven, handvatten kan aanreiken waarmee jij een weg in kan slaan die goed voor jou is.

Zo dat was even een mond vol. Maar dat is het ook, alles is emotie. Tegenwoordig vindt men EMOTIE een beladen woord. Ik vind het een geweldig woord. Emoties betekend: “Energie in beweging”, prachtig toch? En dat is wat ik doe.

Happiness Project principe

Energie op een positieve manier in beweging brengen volgens het HAPPINESS PROJECT principe zodat jij weer in een goede flow terecht komt en daardoor sterker in het leven komt te staan.

Iedereen krijgt met tegenslagen te maken in het leven, helaas hebben wij deze lessen nodig om door te gaan en andere inzichten te krijgen in een situatie.

Zelf heb ik behoorlijk wat lessen voor mijn kiezen gehad, en nog steeds. Ook ik krijg hierdoor weer nieuwe inzichten wat mij sterker en een mooier mens maakt en daardoor kan ik jou nog beter helpen. Uiteindelijk leer je je hele leven totdat je de aarde gaat verlaten.

Ik ben trainer in levenslessen op verschillende vlakken en dat heeft mij gebracht waar ik nu sta. Ik kan jou handvatten aanreiken om een nieuwe weg in te slaan waar je gelukkig en blij van wordt. Een positieve benadering, humor en relativering zijn onmisbare ingrediënten van mijn aanpak en werkwijze.

Wat voor handvatten je nodig hebt zou ik graag met jou willen bespreken in een gratis kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek wil ik jou graag leren kennen als mens en kijken of wij een klik hebben om samen aan de slag te kunnen gaan.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. 

Ben jij er klaar voor om te investeren in jezelf en wil je de eerste stap maken naar je nieuwe leven? Vul dan onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Zodat wij telefonisch contact met je op kunnen nemen.