fbpx

Mooiste leven naast kanker

Coaching tijdens en na kanker

Als je geraakt bent door kanker dan staat het leven van jou en de mensen om je heen op zijn kop. Je hebt het gevoel de grip op je leven te verliezen doordat kanker je leven heeft overgenomen. Het beheerst elke dag je gedachten, het geeft je onzekerheid op veel vlakken in werk en privé.

Er komt in korte tijd veel op je af, je bent waarschijnlijk vooral bezig met wat er allemaal met je gaat gebeuren en wat het mogelijke behandelplan zal gaan worden. Je krijgt vervolgonderzoeken om te kijken of de medicatie aanslaat en in korte tijd ga je veelal belangrijke beslissingen nemen en daarnaast krijg je nog meer informatie te verwerken. Kun je dit emotioneel allemaal wel verwerken?

Emoties

Hoe ga je emotioneel om met de diagnose kanker?

Dat is voor ieder persoon verschillend. De één wordt boos, de ander verdrietig, teleurgesteld of gaat gelijk de strijd aan. Deze emoties kosten veel energie terwijl je deze energie nodig hebt om met kanker te dealen zodat jij je mooiste leven gaat leven naast kanker.

Positief omgaan met kanker

Als coach bij kanker ben ik ervan overtuigd dat als je de ziekte kanker positief benadert je vele stappen verder gaat komen. Je gaat anders naar kanker kijken en je krijgt hierdoor de ruimte om mooie momenten te creëren in deze moeilijke periode van je leven. Ik weet dat dit kan omdat ik zelf uit een kankerfamilie kom en mijn partner al 7 jaar geraakt is door kanker.

Handvatten om je mooiste leven te leven naast kanker!

Welke handvatten jij of je omgeving nodig zou hebben uit mijn waardevolle programma’s die ik zelf geschreven hebt, wil ik graag bespreken in een gratis kennismakings gesprek met jou of je omgeving. Ik gun jou een mooi leven naast kanker en dat je alles uit het leven gaat halen wat er in zit.

Als je er klaar voor bent vul dan onderstaand standaard intakeformulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

“Geef elke dag de kans de mooiste dag van je leven te worden”

Liefs,
Vilja

Zodat wij telefonisch contact met je op kunnen nemen.