Masterclass Let's Grow Vilja Mol Academy

Ontdek Jouw Groeipotentieel met de Vilja Mol Academy Masterclass Let's Grow

Het leven is als een reis met zijn mooie en minder mooie momenten. Door te leren van de minder mooie momenten vindt jij je eigen weg in het leven en worden de minder mooie momenten de mooie momenten van je reis in je leven. Dit is jouw leven en jouw tijd.


Wil jij:

Aanvink Vilja Mol Academy

Zelf bepalen welke stappen je neemt in de reis van jouw leven, zowel in werk als privé?

Aanvink Vilja Mol Academy

Krachtige handvatten krijgen en deze gebruiken op de momenten waarop jij dat wilt in jouw bedrijf of privésituatie?

Aanvink Vilja Mol Academy

Weer in het middelpunt van jouw leven staan?

Aanvink Vilja Mol Academy

Minder stress ervaren in jouw business en privésituatie, zodat je vol energie en blij door het leven kunt gaan

Dan is de Vilja Mol Academy Masterclass Let's Grow echt iets voor jou!

MASTERCLASS LET'S GROW 

JOUW PERSOONLIJKE REIS VOOR GROEI
IN JOUW BUSINESS EN PRIVÉ. 

Ontdek Jouw Groeipotentieel


Gelukkig worden en zijn dat begint bij jezelf. Als jij gelukkig bent dan pas kan je een ander gelukkig maken. Heb je liefde voor jezelf dan heb je liefde voor een ander. Jij bent de keuzes die je maakt en daardoor kun je nu ook andere keuzes gaan maken en je leven gaan leven zoals jij dat wilt in welke situatie dan ook. 


Soms maak je keuzes in je leven waar je later niet zo happy meer mee bent. Bijvoorbeeld keuzes in je business of in je privé situatie. Naarmate je ouder wordt ga je vaak anders over het leven nadenken en past die jas, die je ooit hebt aangetrokken je niet meer zo lekker. De jas voelt ongemakkelijk en het wordt tijd dat je een grotere maat gaat dragen, met jezelf en je emoties aan de slag te gaan, gebeurtenissen gaat verwerken en schoonschip gaat maken om weer een gelukkig, blij gezond en een geslaagd leven te krijgen zoals jij dat  zou willen.

 De Masterclass let's Grow gaat jouw dat duwje in je rug geven, die handvatten aanreiken waarmee jij een weg in kan slaan die goed is voor jou.Wat ga je onder andere leren in de masterclass Let's Grow?

Jezelf terug vinden

  • Je gaat in de Masterclass Let's Grow jezelf terug vinden en zien wie dat uniek mens is wie je werkelijk bent.

Business & Privé 

  • Je gaat leren waarom je doet wat je nu doet en je gaat doen wat jij het liefste wil gaan doen in jouw business en privé.

Het gaat om jou

  • Je gaat zelf weer de regie in handen nemen zodat je rust in je hoofd krijgt en jij je mooiste leven gaat leven zoals jij dat wilt.

Dit waardevolle programma leert je geen kunstjes uit een boek, maar geeft je inzicht  in jezelf, wie je bent, wat je bent, wat je kunt, wat je gelooft en wat je doet. Je gaat 4 maanden lang met jezelf aan de slag en dit  doen we met de tools die Vilja Mol zelf heeft gebruikt om haar eigen leven te veranderen voor groei in zowel haar business als haar privéleven.

Investeer in Jouw Groei

  • Ben jij er klaar voor om te investeren in het unieke mooie mens dat jij al bent? 
  • Klaar om je business naar een hoger niveau te tillen en je privéleven weer op de rails te krijgen? 


Kom dan naar de Vilja Mol Academy Masterclass Let's Grow en maak je klaar voor een mooie reis. Hier mag je huilen, boos zijn, bang zijn, blij zijn, en als herboren terugkomen als jij de tools gebruikt om met jezelf aan de slag te gaan.  

Wacht niet langer en ontdek jouw groeipotentieel met de Vilja Mol Academy
Masterclass Let's Grow. Schrijf je nu in!

Wat is jouw persoonlike blauwdruk? Vilja Mol Academy
€ 1.595,-
Tijdelijk voor € 897,-

Masterclass Let's Grow

Ga jij hier ook voor, zoals vele anderen die jou voor zijn gegaan? Kom op en pak deze deal dan geven wij jou toegang tot de minicursus " In 6 stappen terug naar je gevoel" ter waarde van € 49,95.