Premium Masterclass Let's Grow

"Het geloven in jezelf is het eerste geheim van succes"

Masterclass Let's Grow Premium Vilja Mol Academy

GROEI IN JE BUSINESS EN PRIVÉ MET
PREMIUM COACHING

Het leven is als een reis met zijn mooie en minder mooie momenten. Door te leren van de minder mooie momenten vindt jij je eigen weg in het leven en worden de minder mooie momenten de mooie momenten van je reis in je leven. Dit is jouw leven en jouw tijd.


Wil jij:

Vinkje Vilja Mol Academy

Zelf bepalen welke stappen je gaat zetten in de reis van jouw leven in werk en privé?

Vinkje Vilja Mol Academy

Antwoorden op jouw vragen in de coachingsessies en dieper ingaan op de materie waardoor jouw kennis en vaardigheden in jouw bedrijf gaan verbeteren?

Vinkje Vilja Mol Academy

Een betere balans creëren in je business en privé?

Vinkje Vilja Mol Academy

Krachtige handvatten aangereikt krijgen en deze gaan inzetten op de momenten wanneer jij dat wilt in je bedrijf of privé situatie?

Vinkje Vilja Mol Academy

Dat je weer de regie hebt over jouw leven?

Vinkje Vilja Mol Academy

Minder stress ervaren In zowel je zakelijke als je persoonllijke leven zodat je gelukkig en vol energie kunt leven?

Dan is de Premium Masterclass Let's Grow van de Vilja Mol Academy
echt iets voor jou!!

Sta je op een kruispunt in je leven? De Premium Masterclass Let's Grow van Vilja Mol Academy biedt coaching voor persoonlijke groei en succes in werk en privé.


Als individu streven we voortdurend naar persoonlijke en professionele groei. We willen succesvol zijn in onze carrière en tegelijkertijd een bevredigend persoonlijk leven leiden. In deze Premium Masterclass Let's Grow krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op beide gebieden. Door de juiste coaching en handvatten te krijgen, kun je je persoonlijke reis naar groei in werk en privé starten en er een succesvolle reis van maken.Ontdek de kracht van Premium coaching


De Premium Masterclass let's Grow geeft je de motivatie om te veranderen en handvatten om op een goede manier verder te gaan. De drie lifesessies met mij als jouw coach geven je extra energie en inspiratie om daadwerkelijk positieve veranderingen door te voeren en stappen te zetten die bij jou passen. Zo kun jij groeien naar het leven dat je echt wilt leiden in werk en privé.
Wat ga je onder andere leren in de masterclass?

Jezelf terug vinden

Je gaat in de Masterclass Let's Grow jezelf terug vinden en zien wie dat uniek mens is wie je werkelijk bent.

Business & Privé 

Je gaat leren waarom je doet wat je nu doet en je gaat doen wat jij het liefste wil gaan doen in jouw business en privé.

Het gaat om jou

Je gaat zelf weer de regie in handen nemen zodat je rust in je hoofd krijgt en jij je mooiste leven gaat leven zoals jij dat wilt.

Dit waardevolle programma leert je geen kunstjes uit een boek, het leert je inzicht te krijgen in jezelf, wie je bent, wat je bent, wat je kan, wat je gelooft en wat je doet. Je gaat 4 maanden met jezelf aan de slag en dit gaan we doen met de tools waarbij ik mijzelf teruggevonden heb en nu mijn leven leef zoals ik dat wil in mijn business en mijn privéleven. Hoe mooi is het dan dat je zelf 3 sessies met mij in kan plannen om samen naar jou plannen te kijken, antwoorden kan krijgen op vragen waar je mee zit en samen kunnen sparren over jouw toekomst in je business en je privésituatoe. 

Ben jij er klaar voor om te starten en te investeren in dat het unieke mooie mens wat jij al bent, om je business een stap verder te brengen en je privéleven weer op rolletjes te laten lopen? 


Kom op dan nemen we je mee op een mooie reis waar je mag huilen, boos zijn, bang zijn, blij zijn en als herboren terug gaat komen als jij die tools gebruiken om met jezelf aan de slag te gaan. 

Your Life Your Time Vilja Mol Academy
€ 1.970,-
Tijdelijk voor € 1147,-

Premium Masterclass Let's Grow met 3 coachingsessies van mij persoonlijk!

Ga jij hier ook voor, zoals vele anderen jou voor zijn gegaan? Kom op en pak deze deal dan geven wij jou toegang tot de minicursus " In 6 stappen terug naar je gevoel" ter waarde van € 49,95.