fbpx

Home

“Geef elke dag de kans de mooiste dag
van je leven te worden”

Wil jij investeren in jezelf zodat jij je mooiste leven durft te gaan leven?

Ik ben Vilja Mol Inspiratiecoach, Online Business manager en Bedrijfsstrateeg. Ik begeleid mensen bij vraagstukken over het leven in werk en privé. Ik inspireer mensen en breng ze in beweging zodat zij weer met veerkracht en vol zelfvertrouwen in het leven komen te staan volgen het waardevolle Happiness Principe.

Happiness Project Online

Het leven is als een reis met zijn mooie en minder mooie momenten. Door te leren van de minder mooie momenten vindt jij je eigen weg in het leven en worden de minder mooie momenten de mooie momenten van je reis in je leven. Dit is jouw leven en jouw tijd.

Wil jij zelf bepalen welke stappen je gaat zetten in de reis van jouw leven? Je leven leven zoals jij dat wilt? Krachtige handvatten aangereikt krijgen en deze gaat inzetten op het moment wanneer jij dat wilt?

Dan is het Happiness Project echt iets voor jou!!

Online Hapiness Project Vilja Mol Academy

Happinnes Project Vilja Mol
In welke spiegel kijk jij ?

Happinnes Project

In welke spiegel kijk jij ?

Iedere verandering die je wenst begint bij jezelf!

Ik ben al meer dan over de helft in mijn levensboek en heb wat later in mijn leven de keuze gemaakt om te kiezen voor mijzelf, mijn leven te leven zoals ik dat wil en in de spiegel kan kijken naar mijn spiegelbeeld en een vrouw zie waar ik blij van wordt. Kiezen voor jezelf, daar gaat vaak een tijd overheen maar jij bent de keuzes die je maakt in jouw leven.


Personal Coaching
Happiness Project

Personal coaching is investeren in jezelf!

Een mens is goed zoals hij is, alleen na een vervelende situatie, scheiding, stress, ernstige ziekte of als je niet meer zo happy bent veranderd je vertrouwde leven Je komt in een situatie terecht wat je eigenlijk niet wilt maar waar je wel doorheen moet. Je emoties liggen overhoop, het liefst wil je met je hoofd onder de dekens gaan liggen maar je zal met deze situatie aan de slag moeten gaan om verder te komen in je leven.

Vilja Mol Coaching Happines Project Energie op een positieve manier in beweging brengen volgens het HAPPINESS PROJECT principe zodat jij weer in een goede flow terecht komt en daardoor sterker in het leven komt te staan.

Testimonials

Happiness Project

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Het Happiness-Project heeft mij met inspiratie en begeleiding van Vilja geholpen, om elke dag kleine stapjes te zetten, naar de doelen in mijn leven. 
Energie op een positieve manier in beweging te brengen, meer balans vinden, situaties en gevoelens leren accepteren zoals ze zijn.
Daardoor voel ik me nu sterker in het leven staan!
Sandra
54 jaar

Happiness Project

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Vilja heeft mij handvatten aangereikt hoe ik zelf de regie kan houden in mijn leven zonder mijzelf hier in te verliezen. Ik mag en kan mijzelf zijn en dat geeft mij eindelijk het gevoel van vrijheid waar ik zolang naar heb gezocht.
Leila
48 jaar

Happiness Project

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Wat mij erg geholpen heeft is dat Vilja tijdens het coaching traject voorbeelden uit haar eigen leven gaf. Dit creëert gelijkheid en het gevoel te worden begrepen. Ik kan haar omschrijven als een gedreven professional wie haar vak verstaat.
Iris
29 jaar