Disclaimer

Vilja Mol Academy, is ingeschreven als handelsnaam van Vilja Mol bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70864403, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.viljamolacademy.nl en www.viljamolacademy.nl.

Het is niet toegestaan om geheel of gedeelten hiervan openbaar te maken, te kopiĆ«ren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming.  Voor persoonlijke -niet commercieel gebruik t.b.v. de online workshop, training of cursussen is geen toestemming nodig.

Vilja Mol Academy, behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen, zonder daarover aan bezoekers van de website mededelingen te hoeven doen.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Vilja Mol Academy streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Beperkte aansprakelijkheid

De informatie op www.viljamolacademy.nl is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard  Vilja Mol Academy in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Alle informatie en alle prijzen zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Vilja Mol Academy niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De resultaten van het online programma volgen zullen van persoon tot persoon verschillen. Het is mijn taak om jou, naar mijn beste kunnen, te helpen je doelen te realiseren. In het algemeen krijg je uit een coaching- of trainingstraject net zoveel resultaat als dat je er zelf in investeert.

Klacht

Mocht je, ondanks mijn inspanningen, niet tevreden zijn over de dienstverlening, dan zal ik er alles aan doen om je tegemoet te komen. Als wij er na gezamenlijk overleg toch niet uit mochten komen, dan kun je een klacht indienen bij de NVGzP (Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen).

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de praktijk, informatie, beeldmateriaal en/of tekst van deze website te kopiƫren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen. Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij de Praktijk voor psychologische zorg, coaching en training.

Scroll naar boven