fbpx

Coaching & cooking Positief omgaan met kanker

Positief omgaan met kanker!

Hoe kun je nu positief omgaan met kanker? Een ziekte waarbij gelijk alle alarmbellen afgaan, de paniek je om het hart slaat als jij of je partner te horen hebben gekregen dat je kanker hebt. Het eerste wat er gebeurt is dat je de meest negatieve scenario voorbij ziet komen. Je gaat er vanuit dat jij of je partner niet lang meer te leven zult hebben. In gedachten zie je de begrafenis stoet voorbij gaan terwijl dit tegenwoordig niet meer zo hoeft te zijn.

Hoe komt het dan dat wij deze gedachten hebben?

Dit komt doordat voorheen de medici veel minder kon dan tegenwoordig. De laatste jaren is genezing van verschillende soorten kanker behoorlijk toegenomen door betere en nieuwe medicaties. Daarnaast zijn er ook doelgerichte medicijnen bij gekomen die je leven kunnen verlengen met een goede kwaliteit van leven. Minder bijwerkingen waardoor je nog heel veel leuke dingen kunt doen. Natuurlijk overlijden er nog veel teveel mensen aan deze ziekte, er is nog veel werk aan de winkel maar uiteindelijk zal het een chronische ziekte gaan worden waar wij met medicijnen een prachtig leven kunnen leven.

Workshop

Ik heb een workshop gemaakt om met 6 tips in 6 stappen “Positief om te gaan met kanker”. Deze workshop heb ik ontwikkeld om een eerste stap te zetten dat er een prachtig leven is naast deze ziekte en om kanker op een positieve manier te benaderen. Ik denk dat een positieve benadering van deze ziekte ons veel verder brengt. Deze workshop helpt je een begin te maken bij het loslaten van de paniek die je overvalt als je de diagnose kanker te horen krijgt, weer grip krijgt op je leven en een start kan maken dat jij je mooiste leven durft te gaan leven naast de ziekte kanker! 

In deze coaching & cooking workshop gaan we de zes tips:

  1. Terug naar het moment
  2. Weg met het verleden
  3. Positieve benadering geheugen
  4. Rust in je hoofd
  5. Doel
  6. Je paniek beheersen

Stap voor stap uitleggen in zes stappen.

Cooking

Na een intensieve ochtend is het tijd voor ontspanning. Deze ontspanning gaan we creëren door met elkaar mooie, biologisch gezonde maar vooral lekkere lunch bereiden en kan de workshop tijdens de lunch geëvalueerd worden.
Zo wordt kennisvergroting over “positief omgaan met kanker” op een plezierige wijze gecombineerd.

Datum

15 januari 2021
23 februari 2021
23 maart 2021

Tijd
10:00-15:30 uur
Inlooptijd vanaf 9.30 uur

Aantal deelnemers
Minimaal 4, maximaal 8

Locatie:
Neerlandia 3F
1841 JK Stompetoren

Deze workshop wordt verzorgd door:
Vilja Mol

Kosten
€ 139,50 ( inclusief lesmateriaal, lunch, begeleiding docent )

Ben jij er aan toe deze workshop binnen te stappen zodat jij een start kan maken dat jij je mooiste leven durft te gaan leven nu je geraakt bent door de ziekte kanker? Schrijf je dan nu in via onderstaand inschrijfformulier.

Go for it! 

Met het verzenden van dit inschrijfformulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden die vermeldt staan op onze website.